Toont alle 2 resultaten


Wat is een elektrisch skateboard?

Een elektrisch skateboard is een skateboard die door een elektrische motor wordt aangedreven. De elektrische aandrijving kan bedient worden aan de hand van een afstandbediening. Deze afstandsbediening houd je in je hand en is heel eenvoudig te bedienen. Het e-board wordt veelal gebruikt om jezelf snel en makkelijk voort te bewegen.

Wat kan een elektrisch skateboard?

Je kunt je snel en op een hippe manier voortbewegen. Met de afstandsbediening kun je van snelheid veranderen. Je hebt alles zelf onder controle. Wel adviseren wij om een helm te dragen bij het rijden op een e-skateboard. Veiligheid boven alles! Zie jij jezelf al voorbij 'vliegen' op zo'n hip skateboard? De e-boards zijn erg populair bij onze klanten en is een van de meest verkochte producten. Schroom dus niet en join the E-rider family!

Waarom je een Elektrisch skateboard aan moet schaffen!

We zien in rap tempo het straatbeeld veranderen. Elektrische auto's, elektrische scooters, elektrische fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken. De verschuiving naar e-mobility gaat in snel tempo en zal over een tijdje niet meer weg te denken zijn. Daarnaast is het gewoon erg handig. Je kunt het skateboard eenvoudig overal mee naartoe nemen. Wil je jezelf weer verplaatsen? Pak je board en rijd weg in stijl!