Toont alle 12 resultaten

Bestseller
Bestseller
299.00
599.00
Gekeurd
in NL

Alle producten

Ninebot by Segway E+ Wit

2,999.00
Gekeurd
in NL
2,999.00

Alle producten

Ninebot Go Kart

699.00

Wat is een elektrische step?

Een elektrische step is een vervoersmiddel die door een elektrische motor wordt aangedreven. In de volksmond wordt deze step ook wel E-step genoemd. De E-step wordt veelal gebruikt om jezelf snel en makkelijk voort te bewegen. In veel gevallen gaat het om afstanden die net te lang zijn om wandelend af te leggen. De e-step is in deze gevallen een ultieme oplossing!

Elektrische step verzekeren?

Elektrische steppen die zijn goedgekeurd in Nederland en die harder gaan dan 10 kilometer per uur, hebben een verzekeringsplicht. In Nederland onderscheiden we 2 type e-steppen: E-step met kenteken: voor dit type kan een verzekering afgesloten worden onder de noemer 'bromfietsverzekering' met als modeltype 'step'. E-step zonder kenteken: voor dit type kan een verzekering worden afgesloten onder de noemer 'scootmobiel'. Je ontvangt this na acceptatie de polis en het verzekeringsplaatje voor de e-step.

Waarom je een Elektrische step aan moet schaffen!

We zien in rap tempo het straatbeeld veranderen. Elektrische auto's, elektrische scooters, elektrische fietsen, elektrische skateboards, je kunt het zo gek niet bedenken. De verschuiving naar e-mobility gaat in snel tempo en zal over een tijdje niet meer weg te denken zijn. Daarnaast is het gewoon erg handig. Je kunt de step inklappen en eenvoudig overal mee naartoe nemen. Wil je jezelf weer verplaatsen? Klap de step uit en rijd weg in stijl!