Wie zijn wij?

E-riders is gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. Een uit de hand gelopen liefde voor deze innovatieve manier van onszelf voortbewegen, heeft er voor gezorgd dat wij u ook aan willen steken met onze grootste liefde.

Wees niet bang, liefde wordt vanzelf ‘houden van’. 

De beweging van voertuigen die zichzelf voortbewegen op fossiele brandstoffen naar elektrische voertuigen is al enige tijd aan de gang. Deze ontwikkeling interesseert ons al vanaf het begin en zijn er van overtuigd dat er binnen aanzienlijke tijd meer elektrische voertuigen in het straatbeeld te zien zijn dan andere voertuigen. We zien het in de autobranche natuurlijk al enige tijd gebeuren. We zijn toe aan de volgende stap op dit gebied en is het de beurt aan de steppen en de fietsen. Het rijden van een elektrisch vervoersmiddel hoeft niet meer speciaal of duur te zijn. E-riders wil er voor zorgen dat iedereen de vruchten kan plukken van deze mooie ontwikkelen. Het is niet alleen goed voor ons milieu, het is ook nog eens erg prettig. We kunnen ons met een elektrische step of -fiets eenvoudig, snel en zonder jezelf in te spannen voort bewegen. Wat is er nou lekkerder dan dat? 

Het E-riders team staat u graag te woord over alle mogelijkheden. Wij snappen ook dat er nog genoeg vragen zijn omtrent deze ontwikkeling. Of het gaat om een vraag over de verzekering van een E-bike of E-step, of je wilt de verschillende mogelijkheden bespreken? Zakelijk of particulier? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

E-riders heeft een breed aanbod op het gebied van E-mobility. Van de bekende merken tot nieuwkomers op de markt, voor ieder wat wils. Ons aanbod is samengesteld aan de hand van onze kernwaarden.

Kernwaarden